culinaire
zaken
.nl
Tjap tjoy I
(Groenten met varkensvlees en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
200
200
100
10
2
2
1
1
-
-
-
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
stuks
theelepel
teentje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
varkensvlees
tauge ingrediënt info
champignon ingrediënt info
garnaal (Hollands,gepeld)
wortel
ui ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
komijn
knoflook ingrediënt info
peper ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
zout
Berei-
ding
Het vlees wordt in stukjes gesneden. De uien worden fijngesneden. De champignons worden in stukjes gesneden. De knoflook wordt fijngehakt. De worteltjes worden in ringen gesneden.

Fruit in wat olie de ui, knoflook en het vlees tot het goed bruin is. Voeg dan de garnalen en groenten erbij onder toevoeging van wat water en op een klein vuur door laten sudderen tot de groenten gaar zijn. Het geheel kan met wat maizena gebonden worden. Ook kan men gebruik maken van wat witte kool. Kluts de eieren en bak een omelet, snij ze in reepjes en meng dit door de groenten.
Voedings-
waarde
Energie1051 KiloJoules
250 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
24 gram
3 gram