culinaire
zaken
.nl
Smoor Ajam Djawa
(Kip in gekruide saus uit Java)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
3
2
2
1
1
-
-
-
kilogram
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kip
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
laos (poeder)
sambal oelek
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Bak de stukken kip in de olie bruin. Maak van alle ingrdienten een mengsel. Is de kip bruin, doe dan het mengsel erbij. Nog een kopje water toevoegen en circa 45 minuten laten sudderen.
Voedings-
waarde
Energie2334 KiloJoules
556 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
77 gram
1 gram