culinaire
zaken
.nl
Pizza met tonijn en oesterzwammen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
100
1
12
2
2
1
1
1
0.50
0.50
0.50
gram
gram
deciliter
gram
theelepel
theelepel
stuks
blik
theelepel
pak
eetlepel
eetlepel
oesterzwam ingrediënt info
kaas (mozzarella)ingrediënt info
saus (tomaten-)
bloem ingrediënt info
oregano ingrediënt info
chilipoeder
courgette (groen)ingrediënt info
tonijn (water,blik)
rozemarijn ingrediënt info
mix (pizzabodem-)
kappertjes
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
Berei-
ding
Bereiden: Oven voorverwarmen op 225 graden Celcius. of gasovenstand 5. Deeg voor pizzabodem maken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Aanrecht bestuiven met bloem. Pizzadeeg uitrollen tot dunne ronde lap met doorsnede van circa 28 centimeter. Bakplaat invetten en pizzadeeg erop leggen. Courgette wassen en in kleine blokjes snijden. Kappertjes fijnsnijden. Tonijn afgieten en in stukjes verdelen. Courgette, kappertjes, tonijn, chilipoeder en oregano door tomatensaus scheppen. Tomatensaus over pizza verdelen. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier. Dikke steeltjes van onderkant snijden. Oesterzwammen en kaas over pizza verdelen. Rozemarijn erover strooien. In midden van oven pizza in circa 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Serveren met tomatensalade
Voedings-
waarde
Energie576 KiloJoules
137 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
8 gram
2 gram