culinaire
zaken
.nl
Lelawar Daging
(Gekruid rundergehakt)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
4
4
4
3
2
2
1
1
-
-
gram
gram
teentje
centimeter
theelepel
stuks
stuks
theelepel
zakje
theelepel
naar smaak
naar smaak
gehakt (runder-,mager)
santen ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
sereh
ketoembar
djeroek poeroet
ui ingrediënt info
komijn
santen (dik) ingrediënt info
laos (poeder)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de uien en de knoflook fijn en fruit de met de kruiden in olie tot de uien geel worden. Nu wordt het vlees dat van te voren rul gebakken is samen met de dunne santen toegevoegd. Het geheel zolang laten doorkoken tot het bijna droog is. Dan wordt de dikke santen toegevoegd en het gerecht nog even laten doorkoken.
Voedings-
waarde
Energie1717 KiloJoules
409 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
28 gram
2 gram