culinaire
zaken
.nl
Varkenslever (met ui en champignons)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
250
100
6
5
5
2
-
-
gram
gram
gram
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
varkenslever
champignon ingrediënt info
boter (room-)
ui ingrediënt info
kerrie (poeder)
paprika (poeder) ingrediënt info
komijn
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Smelt de boter in een pan. Fruit de gesnipperde uien hierin. Bak de lever hier in gaar. Voeg vervolgens de kruiden toe. Enkele minuten voor het opdienen de champignons doormidden snijden en met de lever meebakken. Maak het gerecht af met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie1703 KiloJoules
405 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
28 gram
5 gram