culinaire
zaken
.nl
Salade van rauwe biefstuk
(Carpaccio)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
40
4
3
1
1
1
-
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
tournedos
sla (veld-) ingrediënt info
kaas (parmezaans)
olie (olijf-) ingrediënt info
kappertjes
azijn (wijn-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Wikkel het vlees in folie en laat het 1 a 1.5 uur stevig worden in de vriezer. Snij het vlees met een mes of een snijmachine in flinterdunne plakken. Snij de kaas in ragfijne schilfers. Was de sla en laat deze uitlekken. Hak de kappertjes fijn, doe azijn, peterselie, zout en peper erbij. Roer de olie door de dressing. Verdeel de veldsla over de borden, dresseer de plakjes vlees erop, schenk de dressing erover en garneer met de kaasschilfers.
Voedings-
waarde
Energie1741 KiloJoules
415 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
22 gram
0 gram