culinaire
zaken
.nl
Rundvlees Hongaars
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
275
2
110
60
6.50
3
2
1
1
1
1
-
-
gram
gram
deciliter
gram
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
bekertje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
runderfilet
champignon ingrediënt info
room (slag-)
boter (room-)
tomaat ingrediënt info
mosterd
allesbinder
puree (tomaten-)ingrediënt info
sap (citroen-)
creme fraiche ingrediënt info
paprika ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Verwarm de boter in een schotel in 4.5 minuut op 850 Watt. Doe het fijngesneden rundvlees hierbij en laat het 5.5 minuut onafgedekt op 850 Watt garen. Schep het tussentijds enkele malen om. Neem het vlees met een schuimspaan uit de schaal, peper het en dek het af met aluminiumfolie. Bewaar het vleesvocht. Snipper de ui. Doe boter en uisnippers in de vorm en laat het zonder afdekking in 4.5 minuut op 850 Watt glazig laten worden. Was de champignons en snij ze in plakjes. Voeg ze toe aan het boter uimengsel, strooi zout en peper er overheen en meng het geheel doorelkaar. Stoof het afgedekt in 3.5 minuut op 850 Watt. Voeg het goed uitgelekte tomaten paprika mengsel toe en verwarm dit 1.5 minuut afgedekt op 850 Watt. Voeg het vleesvocht met tomatenpuree, mosterd, citroensap, slagroom en creme fraiche toe en roer het goed door. Voeg het vlees ook toe en roer naar smaak bindmiddel erdoor en tenslotte nog 4.5 minuut op 850 Watt verwarmen.
Voedings-
waarde
Energie4881 KiloJoules
1162 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
42 gram
49 gram
16 gram