culinaire
zaken
.nl
Poon 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
4
3
2
1
1
gram
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
teentje
poon (rood)
ui (bos-)ingrediënt info
gember (geconfijt) ingrediënt info
saus (soja-)
olie ingrediënt info
sherry (droog)
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Laat de 4 ponen door de vishandelaar schoonmaken. Spoel ze af onder koud stromend water en dep ze droog. Maak de lente-uien schoon en hak ze zeer fijn. Hak de gember ook zeer fijn. Roer de ui, gember, sojasaus, sherry, olie en uitgeperste knoflook door elkaar. Smeer de ponen van binnen en van buiten in met dit mengsel. Leg de vissen naast elkaar in een mandje. Hang dit mandje boven een pan met kokend water. Stoom de vis boven kokend water in 10 minuten gaar.
Voedings-
waarde
Energie1280 KiloJoules
305 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
36 gram
0 gram