culinaire
zaken
.nl
Kalfszwezerik met kruiden
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
1
50
3
3
2
1
1
0.50
-
-
kilogram
deciliter
gram
centiliter
eetlepel
stuks
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
kalfszwezerik
bouillon
boter (room-)
sherry (droog)
peterselie ingrediënt info
wortel
knoflook ingrediënt info
laurier (blad)
ui ingrediënt info
tijm ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De boter in een vuurvaste schaal gieten; uien, knoflook, worteltjes, peterselie, laurierblad en tijm toevoegen. In de heel hete oven 17 minuten smoren. Dan de zwezerik erop leggen. Sherry, bouillon en zout toevoegen. Het gerecht 50 minuten in de oven zetten.
Voedings-
waarde
Energie1420 KiloJoules
338 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
51 gram
0 gram