culinaire
zaken
.nl
Gestoofde baars in roomsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
5
1.25
45
2
1
1
-
-
kilogram
deciliter
deciliter
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
snoekbaars
melk ingrediënt info
room (zuur)
boter (room-)
peterselie (vers) ingrediënt info
dille (vers)
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Maak de vis schoon, verwijder de schubben en de ingewanden en snij de vis van de graat. Wrijf de filets in met wat zout. Breng de melk aan de kook en voeg er de visfilets, de boter, de ringen ui en de dille aan toe. Laat alles aan de kook komen, draai het vuur laag en laat de vis 18 minuten zachtjes stoven. Roer de zure room en de peterselie door de saus en laat alles door en door warm worden. Maak het gerecht op smaak met zout en peper. Geef hierbij gekookte aardappelen en een salade naar keuze.
Voedings-
waarde
Energie2131 KiloJoules
507 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
55 gram
1 gram