culinaire
zaken
.nl
Gehaktbrood met kruidensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
150
75
50
4
4
4
3
2
2
2
2
2
2
2
1
0.50
0.50
0.50
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
druppel
theelepel
teentje
stuks
stuks
theelepel
eetlepel
stengel
theelepel
bosje
bekertje
stuks
naar smaak
gehakt (runder-,mager)
kaas (mozzarella)ingrediënt info
meel (paneer-)
wortel
peterselie ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
tabasco
bouillon (poeder)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
mosterd
bieslook (vers) ingrediënt info
selderij (bleek-)ingrediënt info
mosterd
radijs ingrediënt info
room (zuur)
komkommer
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Meng het gehakt met de andere ingredienten goed door elkaar (mozzarella in blokjes gesneden en peterselie geknipt). Vul de cakevorm of de rijstrand met het mengsel en maak het gaar. Magnetron: 360, oven 240. Tijd: 16-18 minuten Kontroleer met een prikker of het gehakt gaar is. Wanneer het gehaktbrood is bereid in de rijstrand, stort deze dan op een grote schaal en vul de opening in het midden op met rauwkorst. Geef er een koude kruidensaus bij. Meng de ingredienten goed door elkaar en giet dit in een kommetje dat in de opening past.
Voedings-
waarde
Energie3076 KiloJoules
732 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
39 gram
44 gram
11 gram