culinaire
zaken
.nl
Gebakken varkensschnitzel met ui en paprika
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
100
1
5
4
4
3
2
1
1
-
-
gram
gram
deciliter
stuks
eetlepel
stuks
stuks
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
margarine
melk ingrediënt info
beschuit
peterselie (vers) ingrediënt info
varkensschnitzel (ongep.)
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
citroen
paprika (groen) ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snipper de uitjes. Was dan de groene paprika en snij deze in kleine reepjes. Was de champignons voorzichtig en snij ze in plakjes. Kluts de eieren met de melk, het zout en de peper. Kruimel de beschuiten. Haal de schnitzels met een vork door het eiermengsel heen. Paneer de schnitzels in de gekruimelde beschuiten. Bak de schnitzels in ruim boter in ongeveer 6 minuten aan beide kanten op driekwart hoog vuur. Bak dan de gesneden uitjes, paprika en champignons mee. Garneren met citroenschijfjes en wat peterselie.
Voedings-
waarde
Energie2875 KiloJoules
685 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
27 gram
60 gram
4 gram