culinaire
zaken
.nl
Aardappelkoek met ham en kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
75
4
4
3
1
1
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
pot
stuks
rosti (diepvries)
kaas (belegen,Goudse)
olie ingrediënt info
kruidenmix (taco-)
ei (kip)ingrediënt info
groente-macedoine
ham (plak)
Voor-
berei-
ding
Laat de groente-macedoine uitlekken. Ontdooi de rosti. Rasp de kaas. Snij de ham in blokjes. Klop de eieren los in een grote kom, Voeg de hamblokjes, de ontdooide rosti, de groentemacedoine en de taco-kruiden toe. Meng alles goed door elkaar.
Berei-
ding
Verhit de olie in een grote koekepan met anti-aanbaklaag. Schep het rostimengsel in de pan en druk de massa stevig aan. Leg het deksel schuin op de pan en bak de onderkant van de aardappelkoek op een matig vuur goudbruin in circa 10 minuten. Keer de koek met behulp van een deksel en bak de andere kant goudbruin. Strooi de geraspte kaas over de aardappelkoek en laat de kaas met het deksel op de pan smelten. Laat de koek op een bord glijden en snij hem in punten.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram