culinaire
zaken
.nl
Zalmforel met bietensalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
4
3
2
2
2
1
1
1
-
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
eetlepel
theelepel
zalmfilet
mayonaise ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
biet (gekookt) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
appel
suiker
azijn (wijn-) ingrediënt info
sap (citroen-)
Berei-
ding
Pocheer de vis. Snij de afgekoelde vis, evenals de appel en de bietjes, fijn en meng dit met 2 eetlepels bieslook, azijn, olijfolie en suiker. Verdeel de vissalade over 2 bordjes. Roer de mayonaise los met creme fraiche, een eetlepel bieslook en enkele druppels citroensap. Geef dit sausje bij de salade.
Voedings-
waarde
Energie3020 KiloJoules
719 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
25 gram
2 gram