culinaire
zaken
.nl
Oerap (indonesisch groentegerecht)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
100
100
100
50
3
20
3
3
2
1
0.50
-
-
deciliter
gram
gram
gram
gram
centiliter
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
bosje
naar smaak
naar smaak
water
tauge ingrediënt info
kool (wit)
prei
kokos (geraspt)
olie ingrediënt info
laos (vers)
djeroek poeroet
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
selderij (blad-)ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de prei, de witte kool, de rode pepers fijn. Hak de knoflook fijn en fruit dit aan in olie onder toevoeging van de in strips gesneden rode peper, de laos en de trassie. Giet hierbij water en stoof hierin de prei en witte kool halfgaar. Voeg tot slot de tauge toe en maak de oerap af met gehakte selderij en de kokosrasp. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie594 KiloJoules
141 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
2 gram
2 gram