| culinaire zaken .nl |
Jus (Ideaal om barbequevlees mee te bewerken) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Belgie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 1 100 3 1 |
deciliter gram stuks stuks |
wijn (wit) boter (room-) ui (sjalot) ![]() bouillon (vlees-,tablet) | ||
| Berei- ding |
Laat de sjalotten koken in de witte wijn. Laat de wijn zo veel mogelijk verdampen. Voeg er dan de bouillon (gekoncentreerd: een soeplepel) en de boter bij. Voeg er naar believen kruiden en in ieder geval het sap van een halve citroen aan toe. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 886 KiloJoules 211 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 0 gram |