culinaire
zaken
.nl
Gemarineerde champignons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
7.50
7.50
2
2
1
1
0.50
-
-
gram
centiliter
centiliter
eetlepel
theelepel
theelepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
wijn (wit)
bouillon
olie (olijf-) ingrediënt info
kruiden (Provencaals)ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
laurier (blad)
citroen
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De champignons met een vochtig doekje schoon vegen, grote exemplaren eventueel in vieren snijden. De overige ingredienten in een ovenvaste schaal of glazen litermaat door elkaar roeren en de champignons erdoor scheppen. De champignons (afgedekt) 10-12 minuten op 50% verwarmen. Door 50% te gebruiken, kunnen de ingredienten goed op elkaar inwerken.
De champignons op smaak brengen met zout en peper en in het kookvocht af laten koelen. De gemarineerde champignons smaken lekker bij koud vlees.
Voedings-
waarde
Energie370 KiloJoules
88 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
3 gram
2 gram