culinaire zaken .nl |
Monchou-uiensmeerdip | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 0.50 1 |
gram theelepel eetlepel |
kaas (Mon Chou) peper (cayenne-) ui (bos-) | ||
Voor- berei- ding |
Snij de bosuitjes zeer fijn. | |||
Berei- ding |
Breng de kaas op kamertemperatuur. Roer met een vork tot de kaas mooi glad is. Voeg de cayennepeper en de bosuitjes toe en zet de smeerdip afgedekt minstens 1 uur in de koelkast. Serveer met Engelse crackers of toastjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 368 KiloJoules 88 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 2 gram 0 gram |