| culinaire zaken .nl |
Warme 'red devil'-dip (Pittige rode saus) | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Amerika | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
| Indelingen | Barbecue | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 30 0.50 1 0.50 1.50 1.25 |
gram stuks eetlepel theelepel eetlepel eetlepel |
boter (room-) ui ![]() saus (worcestershire-) peper ![]() saus (chili-) mosterd | ||
| Voor- berei- ding |
Snipper de ui. | |||
| Berei- ding |
Smelt de boter, roer er de ui, worcestershiresauce, peper, de chilisaus en de mosterd door. Warm het geheel zachtjes door tot de ui zacht is. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 303 KiloJoules 72 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 1 gram |