culinaire zaken .nl |
Warme 'red devil'-dip (Pittige rode saus) | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Amerika | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Barbecue | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
30 0.50 1 0.50 1.50 1.25 |
gram stuks eetlepel theelepel eetlepel eetlepel |
boter (room-) ui saus (worcestershire-) peper saus (chili-) mosterd | ||
Voor- berei- ding |
Snipper de ui. | |||
Berei- ding |
Smelt de boter, roer er de ui, worcestershiresauce, peper, de chilisaus en de mosterd door. Warm het geheel zachtjes door tot de ui zacht is. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 303 KiloJoules 72 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 1 gram |