culinaire
zaken
.nl
Foe Yong Hay Saus I
(Zoete saus voor foe yong hay)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
3
0.50
0.50
0.25
-
-
eetlepel
stuks
eetlepel
gram
eetlepel
naar smaak
naar smaak
ketchup (tomaten-)
bouillon (tablet)
meel (aardappel-)
doperwt (blik)
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
We maken 3 kopjes bouillon van de tabletten. We gebruiken 0.5 blikje doperwten.

Breng de bouillon vermengd met de ketchup, wat zout en peper aan de kook. Bindt het met het aardappelmeel en doe er dan de doperwten bij. Giet de saus over de omeletten. een 0.5 theelepel djahe maakt de saus wat pittiger.
Voedings-
waarde
Energie230 KiloJoules
55 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
2 gram
0 gram