culinaire zaken .nl |
Klapperpudding III (Pudding met kokos) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
8 4 |
eetlepel eetlepel |
kokos kokos | ||
Berei- ding |
Van melk, custardpoeder en suiker op de gewone wijze custardpudding bereiden. Op het laatst 4 eetlepels geraspte kokos toevoegen. De pudding stijf laten worden. Vlak voor het opdienen 8 eetlepels geraspte kokos in een droog verhitte koekepan al omscheppend snel goudbruin roosteren. De pudding storten en de kokos er overheen strooien. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 611 KiloJoules 145 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 2 gram 4 gram |