culinaire zaken .nl |
Es Krim Djeroek | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 200 150 1 6 |
deciliter gram gram deciliter centiliter |
water kokos (jong,diepvries) suiker sap (citroen-) stroop (rozen-) | ||
Berei- ding |
Maak suikerwater en voeg hier aan het citroensap toe. Laat dit nu bevriezen. Als dit goed bevroren is crushen we het nu bevroren citroenwater. Dit wordt geserveerd in een coupe met jonge kokos. Giet er wat rozenstroop over heen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 667 KiloJoules 159 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 46 gram 0 gram 0 gram |