| culinaire zaken .nl |
Yoghurt (honing) | |||
| Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Griekenland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 6 4 4 - |
deciliter eetlepel stuks naar smaak |
yoghurt (dik) honing noot (wal-) kaneel (poeder) | ||
| Berei- ding |
Verdeel de honing over wijde glazen. Schep op de yoghurt een lepel honing. Strooi er een beetje kaneelpoeder over en garneer dit nagerecht met een ongezouten gepelde walnoot. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 685 KiloJoules 163 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 23 gram 6 gram 0 gram |