culinaire zaken .nl |
Kersenyoghurt-ijs | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 3 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 04:00 | |
Indelingen | Slank | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 1 |
deciliter stuks |
yoghurt met kersen eiwit | ||
Berei- ding |
Klop de yoghurt met een mixer door het eiwit. Schep het mengsel in een ijsmachine en laat de machine draaien tot het ijs klaar is. Schep het mengsel in een diepvriesbak en laat het ijs in de diepvriezer in ongeveer 4 uur bevriezen. Roer het ijs hierbij zo nu en dan door. Serveer het ijs met kersen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 252 KiloJoules 60 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 4 gram 0 gram |