culinaire zaken .nl |
Duitse vruchtenmoes | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Duitsland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:13 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
525 5 10 2 1 |
gram centiliter theelepel eetlepel zakje |
vruchten (gemengd) water maizena suiker suiker (vanille-) | ||
Berei- ding |
Doe de bevroren vruchten in een glazen schaal en laat het 7.5 minuut afgedekt op 850 Watt ontdooien en verwarmen. Plet de vruchten iets. Roer de vanillesuiker, suiker en de met het water tot een papje geroerde maizena erdoor en laat het 5.5 minuut afgedekt op 850 Watt verwarmen. Laat de gruwel in dessertschaaltjes afkoelen en dien op met stijfgeslagen slagroom of vanillesaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 643 KiloJoules 153 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 43 gram 2 gram 3 gram |