culinaire zaken .nl |
Hotdogs | |||
Soort gerecht | Lunchgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Grill/grillplaat | Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 4 1 |
gram stuks stuks |
knakworst broodje (punt,wit) ui | ||
Berei- ding |
De worstjes opzetten met koud water, tegen de kook aan brengen en circa 10 minuten laten wellen. Ui fijnsnijden. De broodjes aan de zijkant opensnijden. Per broodje 2 kankworstjes erin leggen. De broodjes 10 centimeter onder de grill lichtbruin laten kleuren. Gesnipperde ui op de worstjes strooien. Serveren met tomatenketchup, piccalilly of sandwichspread. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1115 KiloJoules 265 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 23 gram 10 gram 1 gram |