culinaire zaken .nl |
Gegrilde zalmforelfilet met tomaat en bosui | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Grill/grillplaat Makkelijk | Slank Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
Voor- berei- ding |
Was de tomaat. Snijd hem in 4 parten en verwijder vocht en pitjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de worteltjes en het buitenste blad van de bosuitjes en snijd ze in ringetjes. | |||
Berei- ding |
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Bestrooi de zalmforel met zout en peper en bestrijk de filets met olie. Leg de zalmforel op een ingevet rooster en schuif het vlak onder de grill. Griller de filets circa 2 minuten en keer ze halverwege. Schip intussen de tomaat, bosui, kaas, mayonaise en dragon doorelkaar. Verdeel het mengsel over de zalmforelfilets. Grilleer nog circa 2 minuten tot de kaas gesmolten is. Serveren met gebakken aardappels en een gemengde salade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |