culinaire
zaken
.nl
Sate Kambing II
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
1.50
1
0.50
-
-
gram
deciliter
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
lamsboutplak
ketjap (manis)
peper (Chili-,rood) ingrediënt info
citroen
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij het lamsvlees in langwerpige stukjes en marineer deze in de ketjap, dat op smaak is gebracht met de jus van de halve citroen, peper en zout. Voeg hier tevens 1 fijn gehakte groene chilipeper toe. Laat het vlees ongeveer 6 uur marineren. Rijg het vlees tenslotte op de stokjes en rooster deze nadat deze ongeveer 6 uur gemarineerd heeft.
Voedings-
waarde
Energie795 KiloJoules
189 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
17 gram
0 gram