culinaire zaken .nl |
Sate Kambing II | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
350 1.50 1 0.50 - - |
gram deciliter stuks stuks naar smaak naar smaak |
lamsboutplak ketjap (manis) peper (Chili-,rood) citroen peper zout | ||
Berei- ding |
Snij het lamsvlees in langwerpige stukjes en marineer deze in de ketjap, dat op smaak is gebracht met de jus van de halve citroen, peper en zout. Voeg hier tevens 1 fijn gehakte groene chilipeper toe. Laat het vlees ongeveer 6 uur marineren. Rijg het vlees tenslotte op de stokjes en rooster deze nadat deze ongeveer 6 uur gemarineerd heeft. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 795 KiloJoules 189 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 17 gram 0 gram |