culinaire
zaken
.nl
Empal Pedis
(Scherp gekruide stukken vlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
10
10
3
3
3
1
0.50
-
gram
deciliter
gram
stuks
theelepel
stuks
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
varkenshamlap
water
peper (rawit,rood) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
laos (poeder)
ui ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
sap (citroen-)
trassi
zout
Berei-
ding
We hebben 10 stuks lombok rawit nodig.

Van het vlees maakt men zacht empal (zie recept voor empal). De uien en lomboks fijnmaken en met de trassi in olie fruiten. Voeg hierbij wat citroensap en water en laat daarin de empal koken, totdat de olie eruit komt.
Voedings-
waarde
Energie1183 KiloJoules
282 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
25 gram
30 gram
6 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.