culinaire
zaken
.nl
Rollade (varkens)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
30
-
-
kilogram
gram
naar smaak
naar smaak
varkensrollade
boter (room-)
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Smelt de boter in een klein schaaltje, 650, onafgedekt, 1 minuut Bestrooi de rollade naar smaak met een beetje peper en zout en bestrijk het vlees rondom met de gesmolten boter. Leg de rollade in het midden van de kombinatie-oven op een rooster. Stel de de oven in op 250 graden, 5 minuten Daarna de kombinatiestand 250 graden/350, 19-21 minuten, afhankelijk van de dikte van het vlees. Laat het vlees na het braden, goed afgedekt met aluminiumfolie, 10-15 minuten rusten op een vleesplank voordat het wordt aangesneden.
Voedings-
waarde
Energie1580 KiloJoules
376 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
56 gram
0 gram