| culinaire zaken .nl |
Ovenschotel met kippenragout | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
| Indelingen | Goedkoop | Makkelijk | Ovenschotel | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 200 100 2 1 |
gram gram blik zakje |
puree (aardappel-) kaas ragout (kippen-) uitjes (gefruit) ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
| Berei- ding |
Vul een ovenvaste schaal met de kippenragout en schep daarop aardappelpuree en een zakje gefruite uitjes. Strooi er geraspte kaas over en laat het gerecht in de oven goudbruin worden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 572 KiloJoules 136 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 8 gram 0 gram |