culinaire zaken .nl |
Kipfilet met ananas-roomkaas en rookvlees (Kip a la Karin) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 25 2 2 |
gram gram plakje stuks |
kaas (room-,ananas) boter (room-) rookvlees kipfilet | ||
Berei- ding |
Snij de kipfilets half open. Snij de ananas-roomkaas in twee stukjes. Wikkel elk stukje in een plakje rookvlees. Vul de kipfilets met de kaas, vouw ze dicht en steek ze goed vast met cocktailprikkers. Bestrooi de filets met zout en peper en bak ze in de boter in 15 minuten gaar en goudbruin. Lekker met: gebakken aardappelpartjes, stukjes ananas en een frisse rauwkostsalade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1315 KiloJoules 313 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 38 gram 0 gram |