culinaire
zaken
.nl
Kipfilet met ananas-roomkaas en rookvlees
(Kip a la Karin)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
25
2
2
gram
gram
plakje
stuks
kaas (room-,ananas)
boter (room-)
rookvlees
kipfilet
Berei-
ding
Snij de kipfilets half open. Snij de ananas-roomkaas in twee stukjes. Wikkel elk stukje in een plakje rookvlees. Vul de kipfilets met de kaas, vouw ze dicht en steek ze goed vast met cocktailprikkers. Bestrooi de filets met zout en peper en bak ze in de boter in 15 minuten gaar en goudbruin. Lekker met: gebakken aardappelpartjes, stukjes ananas en een frisse rauwkostsalade.
Voedings-
waarde
Energie1315 KiloJoules
313 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
38 gram
0 gram