culinaire zaken .nl |
Biefstuk (duitse) met uiringen en verse kaas | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 40 4 1 - - |
gram gram stuks stuks naar smaak naar smaak |
kaas (room-,kruiden) boter (room-) biefstuk (Duitse-) ui zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Snij de ui in ringen. Laat de boter in een koekepan op een hoog vuur lichtbruin worden en wacht tot het schuim bijna is weggetrokken. Bak de uiringen 3 minuten in de hete boter. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Bak de biefstukjes in de hete boter gaar naar keuze: * rauw: 1 minuut aan elke kant * rood: 1.5 a 2 minuten aan elke kant * rose: 2 a 3 minuten aan elke kant * doorgebakken: 3 a 4 minuten aan elke kant Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg de uiringen met daarop de verse roomkaas op de biefstukjes en laat de kaas een beetje smelten. Direkt serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 721 KiloJoules 172 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 2 gram 1 gram |