culinaire zaken .nl |
Warm stokbrood van de barbecue | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Barbecue Goedkoop | Makkelijk Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 100 |
stuks gram |
stokbrood boter (room-) | ||
Berei- ding |
Snij het stokbrood in grote plakken van circa 3 centimeter dik. Besmeer het brood aan beide kanten met de de boter (nog lekker is natuurlijk kruidenboter, knoflookboter of Italiaanse kruidenboter). Wikkel het stokbrood in een lang vel dubbelgevouwen aluminiumfolie en maak de sluiting aan de bovenkantgoed dicht. Rooster het brood in de folie op een matig vuur gedurende ongeveer 10 minuten. Leg het pakketje op een serveerschaal of in een mandje, vouw de folie open en serveer meteen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1465 KiloJoules 349 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 27 gram 5 gram 2 gram |