culinaire zaken .nl |
Aardappelen in schil gevuld met roomkaas | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:25 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Barbecue | Makkelijk | Aardappelgerecht | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 100 - |
stuks gram naar smaak |
aardappel kaas (room-) zout | ||
Berei- ding |
Boen de aardappelen schoon en kook ze circa 20 minuten in licht gezouten water net niet gaar. Doorboor de afgekoelde aardappels in de lengte met een appelboor en vul de gaten op met de roomkaas (eventueel een spuitzak gebruiken). Verpak de aardappelen in een stuk aluminiumfolie en laat ze op een hoekje van de barbecue in 15 minuten goed heet en gaar worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 605 KiloJoules 144 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 4 gram 2 gram |