culinaire zaken .nl |
Kruidenboter voor vis | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Barbecue | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 50 2 - |
gram gram theelepel naar smaak |
boter (room-) zalm (gerookt) sap (limoen-,vers) peper | ||
Voor- berei- ding |
Pureer de zalm. | |||
Berei- ding |
Meng de roomboter met de overige ingredienten. Draai de boter tot een rol in folie en bewaar deze in de koelkast. Snij de boterrol voor het serveren in dunne plakjes en leg de boter direkt op de vis. De boter smelt en geeft zijn smaak af. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 847 KiloJoules 202 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 3 gram 0 gram |