| culinaire zaken .nl |
Sajoer Koenjit (Gekruide runderpoelet) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 5 300 2 2 2 2 - |
deciliter gram stuks stuks theelepel theelepel naar smaak |
water runderpoulet peper (rood) ![]() salam (blad) kurkuma (poeder) laos (poeder) zout | ||
| Berei- ding |
Alle ingredienten gaan tegelijkertijd in het water. De piendang is klaar, als het vlees gaar is. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 13 KiloJoules 3 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 0 gram 0 gram |