culinaire
zaken
.nl
Djanganan
(Groenten in pittige saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
125
125
125
125
6
1
1
-
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
boon (sperzie-,vers)
kool (wit)
boon (snij-)
wortel
kemirie (noot)
peper (rood) ingrediënt info
trassi
zout
Berei-
ding
Snij de boontjes, snijbonen, witte kool en peentjes aan stukjes. Kook ze in water met wat zout gaar. Giet de groenten af en laat ze uitlekken. Stamp de kemiris met een stukje trassi en lombok fijn. Doe dit in een pannetje, voeg een stukje asem toe en roer er zoveel water door zodat alles goed gebonden is. Doe er dan de groenten doorheen en dien het op. Men kan er een scheut ketjap bij doen.
Voedings-
waarde
Energie530 KiloJoules
126 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
4 gram
3 gram