culinaire zaken .nl |
Atjar Rampai (Zuur van gemengde groenten) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
Berei- ding |
Doe jonge prinsesseboontjes, struikjes bloemkool, stukjes komkommer, kleine augurkjes en sjalotten of uitjes, na ze gewassen te hebben in een pot. Strooi er zout over en schud het zout goed door de groenten. Na 2 dagen laat men de pekel er goed uitlekken en doe er koude indische gekruide azijn over. Roer alles goed om en sluit de flesjes of potjes goed af. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |