culinaire zaken .nl |
Atjar Kol (Zuur van witte kool) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
Berei- ding |
Snij witte kool aan fijne draden of snippers, doe er zout op en roer het geheel goed door elkaar. Laat dit 2 dagen staan, zo nu en dan omroeren. Daarna giet men de pekel eraf, pers de kool goed uit en leg ze op een plank of haarzeef nog wat te drogen. Doe dan de kool in goed afsluitende potjes of flessen, giet er indisch gekruide azijn over en doorroeren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |