culinaire zaken .nl |
Geglaceerd Brussels lof (Chicons glaces a brun) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Belgie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
20 20 4 |
gram gram struik |
boter (room-) suiker (poeder-) witlof | ||
Berei- ding |
Kook mooi vaste stronkjes witlof, van gelijke grootte, verre van gaar. Schep uit en laat droogdampen. Druk voorzichtig uit. Verhit de witlof in een minimum aan boter, bestuif eerst de ene dan de andere kant met wat poedersuiker. Bak ze lichtbruin. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 363 KiloJoules 86 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 2 gram 5 gram |