culinaire zaken .nl |
Chocoladebloemen | |||
Soort gerecht | Banket en gebak | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
25 1 4 1 1 |
gram centiliter theelepel eetlepel bakje |
suiker (poeder-) water cacao (poeder) kokos kers (geconfijt) | ||
Berei- ding |
1. Maak eerst bruin glazuur: Roer in een kopje de poedersuiker met het cacaopoeder tot een glad papje. 2. Bestrijk de cakejes met het bruine glazuur. 3. Strooi de kokos over de 'geglazuurde' cakejes. 4. Leg in het midden van elk cakeje een rode kers. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 711 KiloJoules 169 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 18 gram 150 gram 0 gram |