Bronnen

De gehele inhoud van de receptendatabank is samengesteld uit de inhoud van het programma Haute Cuisine (van Domus Software). Dit programma biedt de mogelijkheid om een of meer recepten te exporten of te importeren. Op die manier kun je redelijk eenvoudig recepten met anderen uitwisselen zonder dat je heel veel moet overtikken. Het formaat voor de exportbestanden bestaat uit een door Domus bedachte standaard (ECU). Dit programma is als zodanig niet meer in de handel. Er is wel een nieuwe versie die geleverd wordt door TLC-Domus. Ik weet verder niets over die nieuwe versie.

De volgende personen hebben hun recepten ter beschikking gesteld. Een speciaal woord van dank hen, omdat mede dankzij hun hulp deze gegevensverzameling zo uitgebreid is:

David de Beer
Henk Crol
Gisele Cassee
Erik Gout en Jose van Dam
Marcel Klijnhout
Ronald Peters
Henk Schaap
Martin Wassenaar
Annemie Wetzels
Floor van der Windt
Marcel van Wonderen
Bertjan en Erica

Mede dankzij hen ben ik in staat om periodiek een totaal nieuwe 'CulinaireZaken.nl' te genereren. Dus kom nog eens terug voor andere culinaire ontdekkingen.

Overige bronnen

Voor de info-pagina's is geput uit diverse bronnen:

Nieuwgroep nl-culinair
Boekje "Wat je ver haalt is lekker", uitgave van het Buro voor Groenten & Fruit
Overige openbare bronnen op het internet

Zoekfunctie

De functie om te zoeken is ontwikkeld door Punaise.com. Op deze site vindt je dagelijks recepten die afkomstig zijn van 'CulinaireZaken.nl'.