culinaire
zaken
.nl
papaya met ham
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
4
0.50
-
-
gram
gram
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
kaas (Cottage Cheese)
ham (achter-)
papaya ingrediënt info
citroen
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Voorbereiden: Citroen uitpersen (3 el sap). Papaya's in lengte halveren en pitjes verwijderen. Van bolle onderkanten klein plakje afsnijden. Papayahelften uithollen tot op ca 1 centimeter van de rand. Uitgeholde papaya's en vruchtvlees besprenkelen met 2 el citroensap. Minstens 0.5 uur in laten trekken. Ham in repen van 2 centimeter snijden. Tot gebruik in koelkast leggen. In kommetje doen: huttenkase, zout peper en 1 el citroensap. Door elkaar roeren. Bereiden: Op 4 bordjes 2 papayahelften zetten. Vruchtvlees, ham en huttenkase erop scheppen.
Voedings-
waarde
Energie472 KiloJoules
112 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
10 gram
3 gram