culinaire
zaken
.nl
Zalmeieren
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
50
2.80
4
2
-
gram
gram
centiliter
stuks
eetlepel
naar smaak
zalm (blik)
boter (room-)
room (slag-)
ei (kip)ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de eieren in 12 minuten hard. Pel de eieren en snij ze overlangs doormidden. Verwijder de dooiers uit het wit en wrijf deze door een zeef. Roer de boter romig en vermeng hem met de fijngewreven dooiers, de slagroom en wat zout. Prak de zalm met een vork zeer fijn. Vermeng het basismengsel met de zalm en de fijngehakte peterselie. Vul de eiwitten met het mengsel.
Voedings-
waarde
Energie1041 KiloJoules
248 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
16 gram
0 gram