culinaire
zaken
.nl
Tomatensalade met mozzarella en basilicum
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
3
2
1
-
-
blaadje
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
basilicum (vers)ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
tomaat (pomodori-) ingrediënt info
kaas (mozzarella)ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Was de tomaten en snij ze in dunne plakjes, evenals de kaas. Was de basilicumblaadjes.
Rangschik de plakjes tomaat en kaas om en om dakpansgewijs op 2 bordjes. Strooi er vers gemalen peper over. Garneer met basilicumblaadjes. Sprenkel er olijfolie over.
Voedings-
waarde
Energie679 KiloJoules
162 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram