culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met tongschar in vis&dillesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
600
4
1
50
25
3
3
2
-
-
gram
gram
deciliter
deciliter
gram
gram
eetlepel
eetlepel
pak
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle,groen) ingrediënt info
tongschar
water
wijn (wit,droog)
boter (room-)
bloem ingrediënt info
room (slag-)
dille (vers)
saus (vis en dille-)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Tagliatelle gaar koken. Tongschar in reepjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. In pan boter smelten en vis in circa 4 minuten al roerende bruin en gaar bakken. Vissaus maken met de wijn en water. Roer slagroom door de saus en de dille. Tagliatelle afgieten en op schaal leggen. Vis en saus erover verdelen.
Voedings-
waarde
Energie1430 KiloJoules
340 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
54 gram
10 gram
2 gram