| culinaire zaken .nl |
Soep (tomaten, romige) | |||
| Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | Snel | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 1 1 5 2 1 |
liter deciliter centiliter eetlepel theelepel |
bouillon (runder-) room (slag-) tomaat (gezeefd) ![]() saus (soja-) rozemarijn ![]() | ||
| Berei- ding |
Verpulver de rozemarijnblaadjes. Klop de slagroom dik vloeibaar. Verwarm al roerend de ingredienten mee. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 513 KiloJoules 122 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 2 gram 0 gram |