culinaire
zaken
.nl
Salade met gerookte kipfilet, ananas en pijnboompitten
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
2
2
1
0.50
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
krop
naar smaak
kipfilet (fumee)
ananas ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
pit (pijnboom-)
sap (citroen-)
sla (frisee-) ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Frisee wassen en drogen in slacentrifuge. Scheur de bladeren in kleine stukken en verdeel over borden. Snij de ananas in kleine blokjes. Snij de kipfilet in dunne plakken. Schik de kip en de ananas op de salade. Maak een dressing van olijfolie, citroensap en peper en sprenkel deze over de salade. Rooster in een droge koekepan de pijnboompitten en strooi ze over de salade.
Voedings-
waarde
Energie762 KiloJoules
181 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
11 gram
1 gram