culinaire
zaken
.nl
Ravioli met salie-citroenboter
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
30
14
3
1
-
-
gram
gram
theelepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
ravioli
boter (room-)
sap (citroen-)
salie (blad)
courgette (groen)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de pasta in ruim kokend water met zout gaar. Snij intussen de schoongemaakte courgette in plakjes. Verhit 10 gram van de boter en bak de courgette in ongeveer 5 minuten aan beide kanten lichtbruin. Strooi er zout en peper over. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer het citroensap en de salie erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Laat de ravioli(of tortellini) goed uitlekken in een vergiet en meng hem door de courgette. Verdeel het mengsel over de borden. Schenk vervolgens de salie-citroenboter erover.
Voedings-
waarde
Energie1077 KiloJoules
256 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
16 gram
9 gram
3 gram